Sot në Prishtinë promovohet libri “Faik Konica"

Sot në Prishtinë promovohet libri “Faik Konica"

Studiuesi Agron Alibali do të promovojë librin e tij “Faik Konica – Dritëhijet e një diplomati” në Amfiteatrin e Madh të Bibliotekës Kombëtare të Kosovës “Pjetër Bogdani”.

Libri do të promovohet sot, më 8 nëntor, në orën 11.00.

“Dritëhijet e një Diplomati” bazohet në arkivin e zyrës diplomatike shqiptare në SHBA.

Libri është nderuar me çmim nga Federata Panshqiptare Vatra – The Hearth dhe është promovuar më parë në Bibliotekën e Kongresit në SHBA dhe në Bibliotekën Kombëtare në Shqipëri.