Ëmbëlsirë me biskota, vanilje dhe çokollatë (pa pjekje)

Ëmbëlsirë me biskota, vanilje dhe çokollatë (pa pjekje)

Përbërësit:

150 ml qumësht

1 shllag krem prej vanilje

150 ml qumësht

1 shllag krem prej çokollate

Biskota

100 ml qumësht

100 gr çokollatë për gatim

2-3 e lëmë në frigorifer dhe është e gatshme për ngrënie. /Lajmi.net/