Triko-fustanet: As dimrit nuk heqim dorë nga dukja femërore!

Triko-fustanet: As dimrit nuk heqim dorë nga dukja femërore!

Fustanet e preferuara këtë dimër janë…

Nuk është risi që të gjitha femrat duan të jenë të ngrohura, dhe mu për këtë shkak veshim triko të mëdha, madje edhe ndiejnë kënaqësi.

Të thurur, me fyt apo pa fyt, të gjatë apo të shkurtër dhe natyrisht janë të pashmangshëm ata të cilët i veshim si fustane në ditët më të ftohta.

Ato ende janë në modë, mirëpo mënyrat në të cilat i stilizojmë paksa kanë ndryshuar, madje për të mirë.

Nëse dëshironi stilin e këtillë, shikoni fotografitë në vijim dhe gjeni inspirimin, i cili do t’ju përshtatet më së miri dhe i cili mendoni që do t’ju bëjë të ndiheni më rehat…