Tre shtetas të Shqipërisë kapen duke kaluar ilegalisht kufirin

Tre shtetas të Shqipërisë kapen duke kaluar ilegalisht kufirin

Policia njofton se ka dje arrestuar një shtetas të Shqipërisë, në pikën kufitare në Vermicë, pasi që i njëjti është kapur duke kaluar kufirin Shqipëri-Kosovë.

Po të njëjtën ditë dhe të njëjtin vend, Policia ka ndaluar dy të  mitur shtetas të Shqipërisë, pasi që të njëjtit janë kapur duke kaluar kufirin Shqipëri-Kosovë.

Me vendim të prokurorit të dyshuarit janë depërtuar për në Shqipëri.