Ngjyra ”camel” ëmbëlson dimrin (Foto)

Ngjyra ”camel” ëmbëlson dimrin (Foto)

Nëse jeni duke kërkuar për një aksesor klasik ose të përjetshëm për të vënë në veshjet tuaja, zgjidhni ngjyrën deve ose siç njihet në botën e modës camel, ju nuk do të zhgënjeheni. Arsyeja sepse është një ndër hijet më të kërkuara.

Ngjyra deve ose camel është një alternativë ideale për të zezën dhe këtu flasim për ngjyrën e deve në të gjitha hijet e saj.

Natyra e saj “neutrale” është  në fakt veçoria e kësaj ngjyre sepse të qënit në nuanca të shumëllojshme mund të përputhet me një gamë të gjerë e të ndryshme të ngjyrave.

Ngjyra camel është e  përkryer me klasiken e zezë dhe të bardhë, ajo gjithashtu duket e  përsosur dhe e sofistikuar me me ngjyrën vjollcë dhe blu. Këtë ngjyrë mund ta shohim kudo në veshje,këpucë e  aksesorë, një pamje joshëse dhe për të patur hijeshi të përjetshëm.

Ja disa nga veshjet dhe aksesorët me ngjyrën e devesë për Vjeshtë-Dimër 2017/18: