Chevrolet zbulon Corvette-n më të shpejtë

Chevrolet zbulon Corvette-n më të shpejtë

Chevrolet ka zbuluar Corvette-n më të shpejtë ndonjëherë. Bëhet fjalë për Chevrolet Corvette ZR1.

Me një motor V8 dhe 7 marshe, kjo makinë mendohet se do të arrijë rreth 315 km/h.

Corvette ZR1 do të dalë në shitje pranverën e ardhshme, fillimisht në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Çmimi pritet të jetë rreth 150 000 dollarë.

dollarë.