Sherifi: Nisma përcaktuese për fitore në 10 komuna

Sherifi: Nisma përcaktuese për fitore në 10 komuna

Sekretari i Përgjithshëm i Nisma për Kosovën, Bilall Sherifi, ka thënë se partia pjesë e të cilës është do të bashkë qeveris me gjithsej 11 komuna, ku një komunë e kanë fituar dhe në 10 të tjera kanë qenë në balotazh ose kanë mbështetur kandidatët.

Sherifi ka thënë se në 10 komuna kanë qenë përcaktues se kush do ta fitoj komunën, ku ai tha se në bazë të rezultateve që kanë qenë të ngushta shihet se votat e Nismës kanë qenë shumë të rëndësishme.