Më 1 dhjetor bëhet promovimi i dy veprave poetike të Diella Çitakut

Më 1 dhjetor bëhet promovimi i dy veprave poetike të Diella Çitakut

Më 1 dhjetor, në orën 12:00 në Institutin Albanologjik bëhet promovimi i dy veprave me poezi të autores Diella Çitaku, “Mjegulla ka sy” dhe “Brengë e uritur”.

Lajmin e ka bërë me dije përmes një postimi në llogarinë e saj në “Facebook” vet autorja, Diella Çitaku.