Sekretet dhe kombinimet e kohës së ftohtë

Sekretet dhe kombinimet e kohës së ftohtë

Veshja gjatë vjeshtë – dimrit mund të duket si një betejë vërtet e madhe. Je në grupin e vajzave që mezi e durojnë të ftohtin, mjafton të duken bukur, apo rëndësi ka më shumë të ndihesh ngrohtë?

Por kur mund t’i kombinosh të dyja, atëherë nuk ka zgjidhje më të mirë apo jo?

Çfarë të bësh në fillim të kohës së ftohtë?

Mjafton të shikosh kombinimet e mëposhtme dhe të frymëzohesh nga disa stile që jo vetëm duken bukur, por edhe janë shumë të ngrohta. Duke nisur që nga pulovrat, çizmet e gjata, fundet apo fustanet e gjatë etj.

Ja cilat janë disa prej kombinimeve që të frymëzojnë këtë sezon. Janë zgjedhur nga moda e rrugës. Me siguri do të gjesh diçka që të përshtatet.