Vëllai ther vëllanë në Prizren

Vëllai ther vëllanë në Prizren

Një person ka kërkuar ndihmë mjekësore në Prizren, pasi që i njëjti ishte therur me një mjet të mprehtë nga vëllai i tij.

Sipas njoftimi të policisë i dyshuari dhe viktima kanë probleme psikike.

Me urdhër të prokurorit, rasti vazhdon të hetohet në procedurë të rregullt.