Bashkohet 2/3 e Nirvanës

Bashkohet 2/3 e Nirvanës

Dy anëtarët e mbetur të bendit Nirvana, kanë performuar së bashku këtë javë.

Kjo ndodhi kur Krist Nosvoselic iu bashkua Dave Grohl-it në skenë për të performuar me bendin e ri të këtij të fundit, Foo Fighters.

Ata e performuan “Big Me” në Eugene të Oregonit, sip jesë e turnout të tyre amerikan në mbështetje të albumit të ri “Concrete & Golds”.

Nirvana ishte një bend trio, i përbërë nga Novoselic, Grohl dhe vokalisti e kitaristi i ndjerë, Kurt Cobain.