Ish kryeministri Gruevski arrin në gjykatë për "Shuplakat"

Ish kryeministri Gruevski arrin në gjykatë për "Shuplakat"

Ish kryeministri i Maqedonisë Nikolla Gruevski ka arritur në Gjykatën Penale ku po merret në pyetje në lidhje me rastin “Shuplakat” të Prokurorisë Speciale Publike

Në Gjykatën Penale, në rastin “Shuplakat” parashihet të dëshmojë edhe ish kryetari i Komunës Qendër, Andrej Zhernovski.

Pas pranimit të fajit të dy të akuzuarve tjerë të “Dhuna në qendër”, Jordan Ristevski dhe Tomisllav Llazarov, gjykatësja Tatjana Mihajllova e ka veçuar procedurën për ata.
 

Krahas Gruevskit dhe Janakieskit, në rastin “Dhuna në qendër” me bomba do të gjykohen edhe nëntë individë të tjerë.