Zbulohet nga çka kanë njerëzit më së shumti fobi

Zbulohet nga çka kanë njerëzit më së shumti fobi

Një studim i kryer nga YouGov ka gjetur llojet e fobisë ndër dy mijë e 88 veta, në Britaninë e Madhe.

Ata kanë treguar se nga çka kanë më së shumti frikë.

Rezultatet kanë gjetur që lartësia dhe gjarpërinjtë dominojnë në listën e rankimit të fobive.

Kjo është lista nga lartë poshtë, sipas asaj që kanë deklaruar njerëzit e përfshirë në hulumtim:

1. Lartësia
2. Gjarpërinjtë
3. Të folurit në publik
4. Merimangat
5. Vendet e mbyllura
6. Minjtë
7. Të shtënat
8. Fluturimi me aeroplan
9. Turmat
10. Palaçot
11. Errësira
12. Gjaku
13. Qentë.