Shtyhet pushimi për nxënësit, ja nga cila datë fillon pushimi dimëror

Shtyhet pushimi për nxënësit, ja nga cila datë fillon pushimi dimëror

Këtë vit nxënësit në Kosovë do të kenë pushimin dimëror në muajin Janar.

Nga data 3 deri me datën 12 janar gjithë shkollat e Kosovës do të kenë pushim në kuadër të ndryshimit të pushimit dimëror vjen njoftimi nga Ministria e Arsimit.

E drejtori i shkollës së Mesme Ekonomike në Prishtinë, Jahë Sahiti thotë për Tribuna Channel vlerëson se ndryshim i bërë është pozitiv pasi zvogëlon shpenzimet, fëmijët janë më të sigurt dhe është një pushim më i kompletuar.

I pajtimit me ndryshimin është edhe mësimdhënësi i shkollës “Xhemajl Mustafa” në Prishtinë, Osman Vitia.


MË SHUME NGA Aktuale