Botohet libri për luftën e fundit në Kosovë

Botohet libri për luftën e fundit në Kosovë

Hamdi Thaçi së fundi ka botuar librin “Drenica djep i UÇK-së dhe Batalioni i I-rë i Brigadës 114 Fehmi Lladrovci”.

Autori Hamdi Thaçi tha se ky libër sjellë shumë informacione për Drenicën e luftën e saj heroike.
 
"Në këtë libër do të ketë shumë risi. Do të jetë një libër demantues për ata që kanë shkruar me qëllime të caktuara", tha ai.
 
Sipas tij ka pasur propaganda të ndryshme në luftë.
 
Kurse Sabit Lladrovci komandant i  Brigagës "Fehmi Lladrovi', tha se për këtë libër kanë punuar më herët.