VIDEO: Vitit 2017, i suksesshëm për Galerinë Kombëtare

VIDEO: Vitit 2017, i suksesshëm për Galerinë Kombëtare

Në emisionin “Mirëmëngjesi Kosovë” në RTK, Arta Bunjaku-Agani, drejtoreshë e Galerisë Kombëtare të Kosovës, foli për projektet e Galerisë Kombëtare të Kosovës gjatë vitit 2017.

Agani, fillimisht numëroi një varg aktivitetesh dhe tha se ka qenë një vit i suksesshëm për aktivitetet që janë zhvilluar në Galerinë Kombëtar.

“Në vitin 2017, kemi pas 17 ekspozita, individuale grupore shkëmbime me Shqipërinë e Maqedoninë, kemi pas edhe Bienalen “Gjon Mili”, tha Bunjaku-Agani.

Nuk ankohemi shumë por ka vend për një ndihmë më të madhe nga institucionet, na mungon ndërtesa e cila duhet ti plotësoj standardet e një Galerie të këtij niveli.

Për më tepër, rreth kësaj teme, ndiqeni videon: