Kujdesi i lëkurës pas moshës 30-vjeçare

Kujdesi i lëkurës pas moshës 30-vjeçare

Nëse jeni 30 vjeç nuk ka arsye të mendoni menjëherë për botoks ose kirurgji plastike. Megjithatë, është e nevojshme të bëni disa ndryshime në kujdesin e lëkurës, meqë pas 30 vjetësh duhet të synojmë parandalimin e shfaqjes së rrudhave.

Kushtojini vëmendje të veçantë pikave të mëposhtme:

Kremi poshtë syve

Pas tridhjetave duhet të jetë një pjesë e domosdoshme kozmetike. Mos harroni, lëkura rreth syve tuaj është e hollë dhe këtu shfaqen rrudhat më shumë. Prandaj, kujdesi për këtë pjesë duhet të jetë veçanërisht themelor. Mos harroni, kremrat e syve duhet të aplikohet mbi kockën orbitale që është rreth syrit.

Retinol

Pas 30 vitesh, mund të përdorni në mënyrë të sigurt kozmetikën me përbërës anti-plakje. Nëse ende nuk keni rrudha, përdorimi i përgatitjeve të tilla do të vonojë momentin e shfaqjes së tyre. Kushtojini vëmendje të veçantë retinolit. Është një komponent ideal në luftën kundër procesit të plakjes.

Grim të vërtetë

Pas 30 vjetësh, përbërja nuk duhet të fshehë vetëm defektet, por të mbajë lëkurën gjatë gjithë ditës. Besohet kozmetika moderne mund të mbrojë lëkurën nga efektet e dëmshme të mjedisit të jashtëm. Vetëm sigurohuni që produktet e zgjedhura të kenë përbërës hidratues dhe vitamina, shkruan panorama. Pas 30 vjtësh, kujdes i veçantë duhet të merret për të pastruar lëkurën. Përdorni ujë dhe vaj hidrofilik.