1 milion ‘diamanta’ për Ronelën dhe Young Zerkën

1 milion ‘diamanta’ për Ronelën dhe Young Zerkën

Nuk ka shumë ditë që e lansuan por, kënga ‘Diamanta’ nga Ronela dhe Young Zerka tashmë ka filluar t’i shijojë sukseset e para.

Për pesë ditë, ky projekt muzikor ka kaluar shifrën e 1 milion klikimeve në Youtube, duke u bërë një nga hitet e momentit.

Për këtë përkrahje të vazhdueshme nga fansat, si Ronela, ashtu edhe Zerka janë mjaft falënderues.