Sheshet e Prishtinës për fundvit

Sheshet e Prishtinës për fundvit

Të gjitha sheshet e Prishtinës janë zbukuruar për këtë fundvit. Drita me ngjyra të ndryshme, dekorime dhe dy bredhat, njëri në Sheshin “Skënderbeu”, dhe tjetri në atë “Zahir Pajaziti” po i japin pamje të bukur kryeqytetit sidomos natën.