​Kujdes, gurë në rrugën Skenderaj – Vushtrri! (Videolajm)

​Kujdes, gurë në rrugën Skenderaj – Vushtrri! (Videolajm)

Ngasësit e automjeteve që kalojnë rrugën Skenderaj – Vushtrri, duhet të kenë kujdes, pasi gurët që kanë rënë në rrugë, mund të jenë rrezik për jetën e tyre.

Një i tillë ndodhet në një kthesë të kësaj rruge në fshatin Dubovc dhe për ta bërë edhe më të rrezikshme këtë, guri që është goxha i madh ndodhet në kthesë, duke e rritur rrezikun për pjesëmarrësit në komunikacion.

Shikojeni videon: