Aksident në Slivovë (Foto)

Aksident në Slivovë (Foto)

Një aksident komunikacioni ka ndodhur sonte në fshatin Slivovë, në rrugën për në Gjilan.

Deri te aksidenti ka ardhur pasi drejtuesi i automjetit e ka humbur drejtimin e tij dhe është rrokullisur përtej rrugës.

Nuk dihen shkaqet që kanë ndikuar në humbjen e drejtimit të automjetit.