Lekaj viziton disa familje që kanë nevojë për ndihmë

Lekaj viziton disa familje që kanë nevojë për ndihmë

Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj, në prag të ndërrimit të viteve ka vizituar disa familje që kanë nevojë për ndihmë.

Ai ka shkruar në Facebook se viti i ri ka shumë sfida, por do të jemi bashkë që të përimtojmë jetën e çdo qytetari të Kosovë.

“Sot, kur na ndajnë edhe disa orë nga 2017-ta vizitova disa familje që kanë nevojë për ndihmë. Fundvit me shumë punë dhe angazhim 2017. Viti i ri ka shumë sfida, por do jemi bashkë që të përimtojmë jetën e çdo qytetari të Kosovë 2018...

Aspiratat mbetën të njëjta “kemi vetëm një rrugë” drejt Evropës”, ka shkruar ai.