Vjedhin para dhe stoli ari

Vjedhin para dhe stoli ari

Persona të panjohur me forcë kanë depërtuar në brendinë e banesës së një personi në Pejë dhe nga aty kanë vjedhur gjësende të ndryshme elektronike, para dhe stoli të ndryshme ari me vlerë.

Policia thotë se rasti është duke u hetuar.