Ardian Gjini uron të gjithë qytetarët e Kosovës Vitin e Ri

Ardian Gjini uron të gjithë qytetarët e Kosovës Vitin e Ri

Ardian Gjini nga AAK-ja arriti që në zgjedhjet komunale të dalë fitues dhe të jetë në krye të komunës së Gjakovës për një mandate të ardhshëm.

E sonte ai do të presë Vitin e Ri në prani të familjarëve, me të cilët kanë uruar gjithë qytetarët.

Madje Gjini ka prezantuar edhe familjen e tij, ndër të tjerash ka theksuar se vajza e ti e madhe fesëton ditëllindjen në të njëjtën datë me të.