Agim Nuhiu nis vitin me policinë e Gostivarit

Agim Nuhiu nis vitin me policinë e Gostivarit

Do të goditet gjithësecili që nuk do i nënshtrohet autoritetit absolut të ligjit. Viti 2018 do të jetë viti i përballjes së pakompromis me krimin dhe korrupsionin, qofshin ata edhe brenda strukturave të policisë së shtetit! Le të jetë një vit i mbarë!

​ Në takimin me efektivin e policisë në Gostivar, për të shënuar ditën e parë të këtij viti, shprehëm qëndrimin se do të kemi qasje të re dhe më agresive në luftën kundër krimit, korrupsionit dhe profileve tjera të kriminalizuara.