15 mënyra për të qenë më të mirë në vitin e ri

15 mënyra për të qenë më të mirë në vitin e ri

Gazeta amerikane New York Times ka hartuar një listë interesante prej 15 gjërave që duhet të na bëjnë më të mirë në vitin e ri.

Lista u bazua në tekstet e tyre, të botuara në seksionin Style, të cilat merreshin me këshilla për një jetë të mirë.

Shihni nëse ka ndonjë këshillë të mirë për ju.

1. Mbani mbathje të rehatshme

2. Pini kafe

3. Shikoni dikë që ju dashuroni ose e dëshironi në sy për katër minuta

4. Mos u zhduk vetëm nga jeta e dikujt. Një ditë mund të gjesh veten në vendin ku po pret përgjigja

5. Jini të mirë për fëmijët

6. Vishuni në mënyrë që të ndiheni të fuqishëm

7. Nëse divorcoheni ose thyeni një marrëdhënie të gjatë, bëhuni të mirë dhe vetëm të mirë.

8. Hidhni cigaren

9. Merrni një manar

10. Vendosni qëllime dhe detyra të paarsyeshme. Dhe përmbushini ato!

11. Lufto për martesën tuaj

12. Kujdesuni për jetën seksuale

13. Sigurohuni që të zotëroni pajisjet tuaja elektronike

14. Harrojeni fjalinë: “Unë jam shumë i vjetër për këtë”

15. Jini bujar ndaj atyre që ju kanë ndihmuar