Familja e Markle zemërohet me princ Harry

Familja e Markle zemërohet me princ Harry

Pasi princi Harry deklaroi se familja e tij për Meghan Markle është një familje që ajo kurrë nuk e kishte, kanë reaguar me zemërim motra e dukeshës së ardhshme, babai dhe vëllai i saj.

Ata pretendojnë se kjo është një deklaratë krejtësisht e çmendur dhe se Meghan ka një familje.

Meghan thuhet se kaloi pushimet e saj me vëllain e saj.

Megjithatë, vëllai i saj nuk pret një ftesë për martës, edhe pse do të donte ta shihte motrën e saj në fustanin e dasmës. Ai shtoi se me kënaqësi do ta çonte në altar, nëse i ati refuzon.

Meghane Markle dhe princ Harry pritet të martohen sivjet.