Ja si e kujton babin vajza e dëshmorit nga Gllogjani

Ja si e kujton babin vajza e dëshmorit nga Gllogjani

Vajza e dëshmorit Halil Sejfijaj, Cyme Sejfijaj në ndërrimin e moteve e ka vizituar varrin e babait, të cilit i thotë se dhimbja për te po i shtohet çdo ditë, të cilat po ia marrin shpirtin çdo ditë, por malli dhe dhembjet sa do pak i shuhen kur e takon në ëndërr dhe e përqafon me mall.

Shkrimi dhe foto e postuara në Facebook nga Cymeja:

Me gënjyen! Me thanë që dhimbjet e humbjes tënde një ditë do t'me ikin, por ato dhimbje me përplasen në tokë me morën shpirtin... Sikur ta dije pa ty kjo botë me trembë, kam ndjerë atë dhimbje që të këput shpirtin të përplas gjunjët në tokë... Kam bërtitur me forcën e shpirtit <PA TY S'JETOJ DOT > Po ti mos u mërzit nëse me sheh të trishtuar, të betohem jam mirë me këto plagë tashme jam mësur... Sa netë t'kam parë në ëndërr drejtë teje kam vrapuar, t'kam puthur t'kam përqafuar mallin e kam shuar... Me mungon shumë BaBi ❤️