Pete Wentz po bëhet sërish baba (FOTO)

Pete Wentz po bëhet sërish baba (FOTO)

Pete Wentz dhe e dashura e tij Meagan Camper janë në pritje të fëmijës së tyre të dytë së bashku.

38-vjeçari zbuloi lajmin në natën e vitit të ri duke ndarë një fotografi të dy djemve të tij, Bronx dhe Saint, duke mbajtur një dhuratë të vogël.

“Gëzuar vitin e ri. Ne po e fillojmë vitin me një lajm të mirë. Një fëmijë po vjen në familjen tonë në 2018-ën”, ka shkruar Pete.

Pete dhe Meagan, të cilët kanë qenë së bashku që nga viti 2011, janë prindërit e Saint.