S’i respekton urdhrat e policëve, arrestohet

S’i respekton urdhrat e policëve, arrestohet

Policia ka arrestuar një të dyshuar në magjistralen Vushtrri-Mitrovicë pasi që i njëjti gjatë pranimit të një tikete-kundërvajtje nuk i ka respektuar urdhrat e zyrtarëve policor.

 I njëjti është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është liruar dhe rasti vazhdon në procedurë të rregullt.