Edhe një fejesë e famshme!

Edhe një fejesë e famshme!

Alexa Ray Joel është fejuar me të dashurin e saj Ryan Gleason!

Artistja 32-vjeçare, e cila është e bija e Billy Joel dhe Christie Brinkley, ka postuar një seri fotografish në Instagram me anë të të cilave ka bërë me dije fejesën.

Ajo tregoi edhe unazën.