Filmat që ndikojnë pozitivisht në mendjen tuaj

Filmat që ndikojnë pozitivisht në mendjen tuaj

Filmat që do të jenë të renditur më poshtë do të ju bëjnë ta shihni botën nga një perspektivë ndryshe.

Kur t’i shikoni herën e parë, ju do të kërkoni t’i shihni prapë, e prapë dhe nuk do të iu mërziten asnjëherë.

The Theory Of Everything

Waking Life

La cité des enfants perdus (The City of Lost Children)

Cloud Atlas

I Origins

Donnie Darko

Dolls

Magnolia

Cube

Birdman

El laberinto del fauno (Pan’s Labyrinth)

Twelve Monkeys

What Dreams May Come

Interstate 60