Shkup, tetë persona të lënduar në aksidente komunikacioni

Shkup, tetë persona të lënduar në aksidente komunikacioni

Tetë persona janë lënduar lehtë në 3 nga gjithsej 11 aksidente sa janë regjistruar dje në rajonin e SPB Shkup.

Në tetë aksidentet tjera është shkaktuar dëm material, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Nga MPB informojnë se dje policia rrugore ka zbuluar dhe sanksionuar një numër të madh të shkeljeve. Nga komunikacioni është përjashtuar një vozitës, i cili ka drejtuar makinën nën ndikim të alkoolit dhe 10 shoferë e kanë drejtuar automjetin pa leje për vozitje