Me paraqitjen e fundit nëna e Rita Orës u bën konkurencë shumë yjeve

Me paraqitjen e fundit nëna e Rita Orës u bën konkurencë shumë yjeve

Këngëtarja Rita Ora e ka një stil të veçantë.

Dhe për t’u paraqitur si e tillë këtë e ka trashëguar nga nëna e saj Vera.

Kjo është dëshmuar shumë herë e nëpërmjet një fotografie të publikuar nga zonja Ora së fundmi në Instagram shihet se sa shumë Rita i ka ngjarë asaj.

Ajo është veshur me një stil tejet të veçantë ndërsa po u bën konkurencë shumë  yjeve botërore madje edhe vetë Ritës.