Harry njofton të dashurën me familjen

Harry njofton të dashurën me familjen

Harry Styles raportohet se e ka njoftuar të dashurën e tij, Camille Rowe, me familjen e tij.

Këngëtari britanik ka kohë që po përfolet për një lidhje me modelen, dhe si duket tani i ka avancuar gjërat në një shkallë më lartë.

Gjatë sezonit festiv, Harry supozohet ta ketë sjellë Camille-n në shtëpinë e tij, duke e prezantuar me prindërit dhe motrën, Gemma-n.