Zuckerberg poston në facebook foton që mori 1.8 milionë like

Zuckerberg poston në facebook foton që mori 1.8 milionë like

Themeluesi i facebook hodhi një foto në facebook e cila mori 1.8 milione like

 

Mark Zuckerberg uplodoi në facebok një foto bashkë me bashkëshorten e tij Priscilla Chan shoqëruar me urimin për një vit të ri sa më fantastik për të gjithë përdoruesit e facebook.

Kjo foto ka marrë 1.6 milionë like, mbi 101 mijë komente dhe mbi 23 mijë share.

Ata janë prindër të dy vajzave.