Jennifer Lopez tregon muskujt

Jennifer Lopez tregon muskujt

Linja e këngëtares mbahet nga stërvitja e rregullt dhe vallëzimi, dhe fotografia e fundit tregon se trajnimet kanë një efekt të shkëlqyeshëm.

Jennifer Lopez ka postuar një foto në Instagram, ku ajo tregon një trup muskulor dhe të pasme të bujshme.

Megjithëse është afër moshës 50-vjeçare, Jenn mban një trup me linja perfektë, duke iu falënderuar stërvitjes së rregullt.