Thaçi: Logoja e re do të përdoret për të gjitha organizimet festive

Thaçi: Logoja e re do të përdoret për të gjitha organizimet festive

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi, përmes një postimi ne rrjetin social Facebook, ka thënë se i vjen mirë që Këshilli Organizativ u është përgjigjur pozitivisht shqetësimeve të ngritura në publik rreth ngjashmërisë së logos së dhjetëvjetorit të pavarësisë së Kosovës me një logo tjetër dhe ka vendosur që të ndryshojë atë.

Logoja e re do të përdoret për të gjitha organizimet festive dhe për Medaljen Presidenciale Jubilare, tha Thaçi.


MË SHUME NGA Aktuale