Ky është Mercedesi që “vozit” vet

Ky është Mercedesi që “vozit” vet

Me avansimin e teknologjisë, po përaprojnë dhe veturat, e së bashku me to edhe njerëzimi

Arritja më e madhe deri më tani e Mercedes-Benz, ndoshta është auto-pilotimi i veturës. Ky sistem bënë të mundur që vetura të vozitet në mënyrë automatike dhe ju mund të qëndroni ulur në ulset e pasme.

Mercedes S Class, W222 e ka të mundur këtë sistem.

Se për çfarë bëhet fjalë shikoni videon e mëposhtme.