Pronari i shtëpisë së djegur mirënjohës për Jasharin

Pronari i shtëpisë së djegur mirënjohës për Jasharin

Pronari i shtëpisë e cila ishte djegur dy ditë më parë, falënderoi Kryetarin e Komunës së Skënderajt, Bekim Jasharin, për angazhimin në zbardhjen e rastit, ka njoftuar Komuna e Skënderjat.

"Pronari i shtëpisë e cila ishte djegur dy ditë më parë, falënderoi Kryetarin z.Bekim Jashari, për angazhimin në zbardhjen e rastit.

Pronari i shtepisë e cila ishte pëfshirë nga zjarri dy ditë më parë, Florim Çitaku, falënderoi Kryetarin e komunës së Skenderajt z.Bekim Jashari për kontributin e tij në organet kompetente, që brenda dy dite, u zbardhen shkaqet që shkaktuan zjarrin, si dhe falënderoi për vizitën që bëri Kryetari në kohën kur ndodhi ngjarja", ka njoftuar kjo komunë.