VIDEO - Temat e nxehta në Kuvend

VIDEO - Temat e nxehta në Kuvend

Çështja e demarkacionit me Malin e zi si dhe Gjykata Speciale pritet që sërish të jenë tema të nxehta në kuvendin e Kosovës.

Kryesia e Kuvendit pasi paralajmëroi mbledhjen për ditën e hënë, atë e shtyu për dy ditë më vonë. E kjo u bë për shkak të interesimit të koalicionit qeverisës që shfuqizimin e speciales ta fusë në rend dite në mbledhjen e radhës.


MË SHUME NGA Aktuale