Pacolli viziton Shtabin kryesor të Gardës kombëtare të Iowas

Pacolli viziton Shtabin kryesor të Gardës kombëtare të Iowas

Zëvendëskryeministri i Kosovës dhe shefi i diplomacisë, Behgjet Apcolli ka vizituar Shtabin kryesor të Gardës kombëtare të Iowas.

“Në perfundim të vizitës isha ne Shtabin kryesor të Gardës kombëtare të Iowës për të shprehur mirënjohjen për mbështetjën për Kosovën”, ka shkruar Pacolli në Facebook.