Thaçi i emocionuar me parakalimin e Kosovës në Lojërat Olimpike

Thaçi i emocionuar me parakalimin e Kosovës në Lojërat Olimpike

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka marrë pjesë në parakalimin e ekipit të Kosovës në Lojërat Olimpike të Kosovës që po mbahen në Peyong Chang.

Menjëherë pas parakalimit të skitarit Albin Tahiri, dhe ekipit të Kosovës, Thaçi ka shprehur emocionet në një postim në twitter.

“Emocione të pabesueshme për Republikën e Kosovës që u prezantua në Stadiumin Olimpik të Peyong Chang. Fat të mbarë Albin, fat të mbarë Kosovë”, ka shkruar presidenti i vendit.

Ndryshe Kosova në këto lojëra përfaqësohet nga Albin  Tahiri si sportisti i vetëm që do të mbrojë ngjyrat kaltër e verdhë.

Thaçi në këto Lojëra Olimpike ka arritur pas pjesëmarrjes në Lutjet e Mëngjesit në Amerikë.