SBASHK-u mban nesër dy takime të Këshillit Drejtues

SBASHK-u mban nesër dy takime të Këshillit Drejtues

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe e Kulturës e Kosovës, përmes ftesës që ju ka bërë mediave ka njofuar se nesër me datën 10 shkurt 2018 do të mbajë dy takime të Këshillit Drejtues.

Takimi i parë i KD do të fillon në ora 10, dhe do të caktohet rendi i ditës së Kongresit të 7 zgjedhor të SBASHK-ut si dhe çëshjtje tjera që lidhen me këtë ngjarje, ndërsa në ora 12 do të mbajë takimin e jashtëzkonshëm të KD ku do të debatohet për deklarimin e antarësisë për veprime sindikale e sidomos për mos zbatimin e marrëveshjes të nënshkruar mes kryetarit të SBASHK-ut e Koalicionit Qeverisës aktual nga kryeministri Haradinaj e kryeparlamentari, Kadri Veseli.