​​Fëmijët luajnë ekzekutimin masiv sikurse ISIS

​​Fëmijët luajnë ekzekutimin masiv sikurse ISIS

Një video është shpërnda në rrjetet sociale, ku shihen disa fëmijë në Libi, duke luajtur “ekzekutimin masiv, në mënyrën e njëjtë, siç i kryen ekzekutimet Shteti Islamik”.

Pamjet janë publikuar së pari në Twitter nga qyteti i Bengazit, në lindje të Libisë.

Pamjet e tilla janë një shqetësim në rritje, pasi rrjetet sociale janë një mundësi e përditshme, ku fëmijët mund të shohin skema të krimit dhe pastaj t’i imitojnë ato.