Emocionet e 17 Shkurtit në ekspozitën e institucioneve të Kosovës

Emocionet e 17 Shkurtit në ekspozitën e institucioneve të Kosovës

Kushdo që i drejtohet Zyres së Kuvendit apo Zyres së Presidentit të Kosovës, tashmë që në hyrje mund t’i kthej kujtimet e datës së 17 Shkurtit, të vitit 2008


Kjo ekspozitë, ka mbledhur disa nga fotografitë më domethenëse të kësaj date, nga fotoreporterë të ndryshëm. Momente festive, e përplot emocion vërehen mes perqafimeve e duarve drejt qiellit. Këto fotografi reflektojnë emocionet në sytë e fëmijeve që në duar mbajnë flamurin kuq e zi dhe në sytë e rrudhosur të pleqve që në kokë mbajnë plisin.

Në ballkone, kafene, e mes turmave, emocionet e kësaj date janë të shenuara në historinë e shtetit të ri të Kosovës, qe mbajnë si datë historike 17 Shkurtin, para plot një dekade.