Nacionalistët maqedonas, thirrje për protestë për mbrojtjen e emrit

Nacionalistët maqedonas, thirrje për protestë për mbrojtjen e emrit

Thirrje deri tek populli maqedonas, gjithë organizatorët, mbrojtësit dhe grupet e tifozëve si dhe simpatizantët e partive politike të cilët pajtohen me tradhëti të marin pjesë në protestën e 27 shkurtit para zyrës së BE-së bëjnë të ditur nga Forcat e bashkuara maqedonasesi dhe të fortët.


Sipas tyre, në tentativë të tradhëtisë nacionale nga ana e pushtetarëve do të përgjigjem me bashkim të popullit dhe fuqishëm do të mbrojmë vendlindjen, theksojnë ato.