Një jaht që tejkalon imagjinatën

Një jaht që tejkalon imagjinatën

Pajisjet e mahnitshme nuk janë të kufizuara në luks të bazuar vetëm në tokë.

Në botën e shtëpive hidrodinamike, një superyacht i ri premton disa karakteristika fantastike të një shtëpie.

Firma me bazë në Norvegji 'Hareide Design' ka zbuluar planet për anijen më të përsosur në det të hapur.

Jahti koncepti i të cilit arrin 108 metra, përfshin një helikopter, një pishinë me gjatësi të pafundme që shtrihet në një kopsht të qetë, një pishinë shtesë trekëndore dhe një sallë të madhe, ideale për të pritur të ftuarit, transmeton oranews.

Tipari përcaktues i superyacht-it, është në anën e anijes, ku projektuesit kanë krijuar një plazh faux që udhëtarët mund të ulin këmbët e tyre në ujin e kripur ndërsa bëjnë xhiro mbi bregun e detit.

Përveç një pajisjeje e lartë, jahti i Hareidës përmban një dizajn të efektshëm me energji me 300 metra katrorë të paneleve diellore të aftë për të siguruar "anijen me energji të qëndrueshme dhe fuqi të mjaftueshme.