Takimi i BE-së, pozita dhe opozita bëhen bashkë

Takimi i BE-së, pozita dhe opozita bëhen bashkë

Maxhoranca e opozita bien dakord për rezoluten e Komitetit Ndërparlamentar të Stabilizim Asocimit, dhe PD-së i pranohen disa amendatemente.

Kjo është hera e tretë që partitë dalin me një rezolutë të përbashkët.

Deputeti Taulant Balla vlerësoi dakordësinë e plotë me opozitën për rekomandimet e Këshillit

"Do punojmë së bashku për negociatat dhe reformën në drejtësi. Komiteti Parlamentar i Stabilizim-Asocimit vlerëson arritjet e deritanishme me 5 prioritetet kyçe. Komiteti vlerëson faktin se politika jonë e jashtme është në përputhje me atë të BE. Reforma në drejtësi do nxjerrë në dritë të gjithë problemet e këtij sistemi. Implementimi i reformës në drejtësi do japë rezultate në ditët në vijim