Kryeministri i Malit të Zi nesër viziton Kosovën

Kryeministri i Malit të Zi nesër viziton Kosovën

Kryeministri i Malit të Zi Dushko Markoviq viziton nesër Kosovën. Këtë e ka bërë të ditur kryeministri i vendit Ramush Haradinaj.

“Nesër viziton Kosovën kryeministri i Malit të zi. Është një nder që i bënë Kosovës. Ne tani po hyjmë në javën e aktiviteteve të shënimit të 10 vjetorit, iu kisha kërku të gjithëve ministrave të merrni përgjegjësinë dhe tu ndani kohë zyrtarëve që vijnë në Kosovë, që të jemi bashkë të dëshmojnë që kjo është një ngjarje e rëndësishme”, tha Haradinaj